Energetische behandeling

Een energetische behandeling is gericht op energie. Het gaat iets verder dan alleen het werken op de spieren. En is vooral gericht op het in balans brengen en harmoniseren van alle punten in het lichaam. (meridianen)

Dit kan zijn door energie te ontvangen waardoor men zich sterker gaat voelen, meer energie gaat krijgen, maar ook  weer meer 1 met het lichaam. De behandeling kan ook gericht zijn op het af drijven van overtollige energie die aanwezig is. Overtollige energie die aanwezig is merkt men vooral doordat men b.v. over actief kan zijn, niet jezelf zijn, maar ook vaak helemaal niet gericht met het lichaam bezig zijn. Waardoor men dus last gaat ervaar. 

De behandeling is een rustige behandeling die voornamelijk gericht is op energievelden waar zich blokkades voor doen of waar overtollige energie aanwezig is. Het is dus geen normale standaard massage behandeling, maar een  heilzame ontspanningsbehandeling, waar indien nodig op die plaatsen op het lichaam fysiek contact plaats vind e.v.t. door alleen aanraking of lichte massage. Het doel van de behandeling is om lichamelijke bewustwording te scheppen en geestelijke verlichting te bereiken. 

Dit kan na 1 behandeling al enorm voelbaar zijn. Ook kan het zijn dat men zich na een behandeling wat emotioneler voelt, maar dat gaat doorgaans na een  paar uur weer over. 

Dit is dan ook wel nodig, omdat voor sommige behandelingen eerst alles eruit moet alvorens men energie gaat ervaren. Let wel dit is echt niet altijd het geval en en is per persoon verschillend. 

Het is dan ook de bedoeling mocht men zich iets emotioneler voelen na een behandeling, om dit rustig te laten komen zoals het is en het op zichzelf laat inwerken. Zodat alle negatieve blokkades zijn uitweg kunnen vinden en waardoor positieve nieuwe energie er voor in de plaats kan komen.